Van vrijdag 10 tot zondag 12 februari is iedereen welkom op het winterfestival op het Dorpsplein in Noorderwijk. De organisatie van het Alive Festival organiseert 3 dolle dagen waarvan de opbrengst gaat naar het MPI Oosterlo.

Sinds drie jaar zijn Jelte Lambaerts, Maarten De Bal en Marc Van Rooy de drijvende krachten, die samen met hun medewerkers deze activiteit in goede banen leiden.

Op vrijdag is er vanaf 21 uur een galabal. Er is een champagne- en cavabar voorzien. De muziek wordt verzorgd door dj Marc Van Rooy. de inkom bedraagt 5 euro.

Zaterdagavond is er de wintereditie van het Alive Festival met optredens van verschillende dj's. Spelen die avond oa. ten dans: Dj Dyna (Nederland),
Dj F.R.A.N.K, The Nasty Dj's (met PDGFM-dj Toon 'Discohead' Luyten), Wonkap, Mystique, .... Tickets in voorverkoop kosten 7 euro, aan de deur betaal je 9 euro voor een avond vol top-dj's. Info en voorverkoopadressen: www.alivefest.be

Op zondag is er vanaf 15 uur een familiedag met een kinderdisco en nog veel meer animatie. Spetterende Kinderdisco met Clown Dirky & Sientje, ballonplooien, goocheltrucs, springkastelen.... De toegang voor dit Kids Festival is gratis. Voor de ouders is er gebak en koffie voorzien.

Alle festiviteiten vinden plaats in een verwarmde tent.